N

Sinds 1822

N

expert in wasgoed

N

particulier & zakelijk

Linnengoed en bedrijfskleding in de zorg

Een wasserij voor de zorg zet zich in om al het zorgwasgoed op professionele wijze te wassen. Hygiëne is heel belangrijk, zeker in de zorg. Wanneer u het wasgoed uit de zorg laat verzorgen door een ervaren professional, dan bent u er altijd zeker van dat de wasgoedservice u de nodige kwaliteit en optimale hygiëne biedt. Hiervoor bent u altijd welkom bij Wasserij Smeele, uw ervaren wasserij voor de zorg.

De beste garanties van een wasserij voor de zorg

Wij hebben ons gespecialiseerd in onder meer de professionele verzorging van persoonsgebonden wasgoed voor diverse zorginstellingen, waaronder verzorgingstehuizen en bejaardencentra. Zorgwasgoed verdient te beste zorg. Als wasserij voor zorginstellingen staan wij altijd garant voor onze professionele, hygiënische, PH-Neutraal wassen en nauwkeurige werkwijze. De wasprocessen die wij uitvoeren staan onder controle van Ecolab. Aanvullend ontvangen wij tweemaal per jaar deskundigen die een bacteriologisch onderzoek uitvoeren. Op deze wijze stellen wij zeker dat onze wasprocessen van hoge kwaliteit zijn én blijven. Dit geldt niet alleen voor de wasprocessen met betrekking tot zorgwasgoed. Wij zijn ook actief voor particulieren en bieden een uitstekende wasservice aan zakelijke klanten vanuit diverse sectoren. Wasserij Smeele is lid van de Consumentenbond en de FTN. De FTN is ook wel bekend als de Federatie Textiel Beheer, waarin de eerdere Nederlandse Vereniging van Wasserijen is opgegaan.

Wasserij Zorg

Wasserij voor de zorg voor diverse soorten wasgoed

Geen zorginstelling is hetzelfde. Als wasserij voor zorginstellingen zijn wij ons hier natuurlijk ook voortdurend bewust van. Bij iedere zorginstelling liggen de behoeften anders. Wij zetten ons in om onze wasgoedservice optimaal aan te passen aan de behoeften van elke organisatie of instelling. Heeft u vooral veel lakens, dekbedovertrekken, dekens en kussenslopen die hygiënisch gewassen dienen te worden? Dan regelen wij dit graag voor u. Gaat het vooral om het effectief wassen en reinigen van kleding van personeel? Dan zijn wij u ook graag van dienst. Door u een breed pakket aan professionele diensten aan te bieden, kunnen wij u altijd de service verlenen die aan uw behoeften tegemoet komt.

Uw wasgoed uit de zorg op laten halen

In de praktijk gaat het bij veel zorginstellingen en –organisaties om relatief grote hoeveelheden zorgwasgoed. Daarom komt onze wasgoedservice met een goed georganiseerde transportservice, waarbij onze ervaren chauffeurs uw zorgwasgoed op komen halen op uw locatie. Deze service bieden wij aan binnen een verzorgingsgebied van ongeveer 25 kilometer om onze vestiging, in Maassluis. Wij maken wel uitzonderingen, bijvoorbeeld met ritten naar het eiland Voorne Putten of naar Dordrecht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot uw locatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Welkom bij onze wasserij voor de zorg

Als wasserij voor zorginstellingen staan wij voor onze klanten klaar met de juiste, hygiënische wasgoedservice die passend is aan wat de zorg nodig heeft. Wilt u ook gebruik maken van de veelzijdige dienstverlening van onze wasserij voor de zorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis.

Wasgoed vervoeren - Wasserij Smeele

"Al jarenlang doet Wasserij Smeele onze bedrijfskleding. We zijn erg tevreden en blij met de persoonlijke benadering"

– Hotel de Overvecht

Vrijblijvende offerte ontvangen?