N

Sinds 1822

N

expert in wasgoed

N

particulier & zakelijk

Uw was – onze zorg

Wanneer u een wasserij voor particulieren zoekt, dan bent u zeker ook van harte welkom. Wij zetten ons voor een groot deel in voor zakelijke klanten, zoals bedrijven, organisaties en instellingen, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor een professionele wasgoedservice.

Gespecialiseerde wasserij voor particulieren

Wanneer er aan een wasserij wordt gedacht, dan wordt er in de meeste gevallen direct gedacht aan een wasgoedservice voor bedrijven. Dit spreekt ook voor zich. Het zijn in de praktijk over het algemeen de bedrijven, de (zorg)instellingen en de organisaties die grotere hoeveelheden wasgoed willen laten reinigen. Wij zijn zeker een mooi aantal zakelijke klanten van dienst, maar wij zijn ons er ook altijd bewust van dat er ook een gespecialiseerde wasserij voor particulieren nodig is. Het zijn ook particulieren die wasgoed netjes, schoon en gewoon goed gewassen willen hebben. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Wij zijn alle klanten graag van dienst, van heel groot tot kleiner. Daarom stellen wij ons ook op als wasserij voor particulieren.

Wat mag u verwachten van onze wasserij voor particulieren?

Wanneer u als particulier gebruik maakt van onze dienstverlening, dan mag u een kwaliteit verwachten die gelijk is aan de kwaliteit die wij aan bedrijven en instellingen garanderen. Wij zijn lid van zowel de Federatie Textiel Beheer (FTN) als de Consumentenbond. Ecolab is verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en controles over de wasprocessen die wij in onze wasserij voor particulieren en bedrijven uitvoeren. Dit betekent ook dat er tweemaal per jaar door ervaren deskundigen een bacteriologisch onderzoek uit wordt gevoerd. Dit alles samen zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op een maximale kwaliteit, ook wanneer u als particulier gebruik maakt van de diensten van Wasserij Smeele.

Uw wasgoed brengen voor onze wasgoedservice

Onze wasserij voor particulieren heeft een aantal services ingericht speciaal voor particulieren. Zo hebben wij speciaal voor particulieren een lakenpakket service ingericht waar u altijd voordelig gebruik van kunt maken. U heeft de mogelijkheid om uw wasgoed voor onze wasgoedservice zelf te brengen op onze locatie in Maassluis. Dit kan op werkdagen tussen 07.30 en 17.30 uur.

Voor het ophalen van wasgoed bij onze klanten zetten wij ervaren chauffeurs in. Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van onze wasserij voor particulieren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw wasgoed op te laten halen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken met u mee en zoeken, samen met u, naar de best mogelijke service.

Wasgoed opgevouwen

Wasserij Smeele, óók de wasserij voor particulieren

Wij staan klaar voor elke klant, zakelijk of particulier, waarbij wij altijd garant staan voor een professionele en vriendelijke service tegen een betaalbare prijs. Wanneer u als particulier gebruik wilt maken van onze dienstverlening, dan informeren wij u uiteraard graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wij zetten ons in om onze dienstverlening af te stemmen op uw specifieke behoeften. Wilt u meer informatie of advies over onze mogelijkheden als wasserij voor particulieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ook schone kleding?