N

Sinds 1822

N

expert in wasgoed

N

particulier & zakelijk

Van linnengoed tot bedrijfskleding

Een wasserij voor bedrijven is veelzijdig, professioneel en deskundig. Dit zijn precies de kwaliteiten die u terug vindt in Wasserij Smeele, sinds 1822!

Uw partner voor uw was

Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten optimaal van dienst te zijn, met de beste service en een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn op de eerste plaats een wasserij voor bedrijven, instellingen en organisaties. Daarnaast zijn wij ook een wasserij voor particulieren die behoefte hebben aan een goede wasgoedservice. Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar een ervaren wasserij, dan bent u bij ons van harte welkom.

Wij hebben een zeer rijke geschiedenis om op te bouwen, maar ook een goede kijk op de toekomst. Door innovatief te werken kunnen wij altijd nét die stap extra zetten, voor al onze klanten. Als ervaren wasserij voor bedrijven zijn wij lid van de Consumentenbond en van de Federatie Textiel Beheer, ook wel bekend als de FTN, voorheen de Nederlandse Vereniging van Wasserijen. Wij vinden het belangrijk dat zakelijke klanten van onze wasserij voor bedrijven kunnen vertrouwen op de beste garanties. Tweemaal per jaar wordt er een bacteriologisch onderzoek uitgevoerd door onafhankelijke deskundigen. Daarnaast staan al onze wasprocessen onder controle van Ecolab. Hierdoor zijn wij altijd in staat om u de beste kwaliteit en service te verlenen, mét de gewenste garanties.
Wassen bij Wasserij Smeele
Overzicht professionele Wasserij Smeele

De meest ervaren wasserij voor alle bedrijven

Er ligt meer dan 180 jaar ervaring achter ons. Door de jaren heen hebben wij mogelijkheden gehad om steeds verder te groeien en uit te breiden. Hierdoor kunnen wij ons opstellen als wasserij voor bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. Zo verzorgen wij het wasgoed van zorginstellingen, zoals bejaardencentra en verzorgingsinstellingen, maar wij staan ook klaar voor hotels, bars en restaurants die linnengoed professioneel gewassen willen hebben. Heeft u grote hoeveelheden bedrijfskleding en ziet u zelf geen mogelijkheid om de bedrijfskleding binnen relatief korte tijd goed te reinigen? Ook dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom. Wat er ook gewassen moet worden voor uw bedrijf, als het goed en netjes dient te gebeuren staan wij graag voor u klaar.

Transportservice van onze wasserij voor bedrijven

Uiteraard bieden wij onze zakelijke klanten in de regio de mogelijkheid om gebruik te maken van onze transportservice. Wij houden een verzorgingsgebied aan van ongeveer 25 kilometer om Maassluis, waarbij we enkele uitzonderingen maken, zoals voor Voorne Putten en Dordrecht. Wilt u gebruik maken van de diensten van onze wasserij voor bedrijven en wilt u weten of wij uw wasgoed ook kunnen komen ophalen? Dan kunt u ons hier altijd vrijblijvend naar vragen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om uw wasgoed te brengen bij onze vestiging. Dit is mogelijk op alle werkdagen tussen 07.30 en 17.30 uur.

Wij informeren en adviseren u graag

Bent u benieuwd naar wat Wasserij Smeele voor uw bedrijf kan betekenen? Vanuit onze wasserij voor bedrijven bieden wij een dienstverlening die zo optimaal mogelijk op uw behoeften wordt afgestemd. Op basis van uw specifieke situatie adviseren en informeren wij u graag op vrijblijvende basis. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.

Wasgoed vervoeren - Wasserij Smeele

"Al jarenlang doet Wasserij Smeele onze bedrijfskleding. We zijn erg tevreden en blij met de persoonlijke benadering"

– Hotel de Overvecht

Vrijblijvende offerte ontvangen?