N

Sinds 1822

N

expert in wasgoed

N

particulier & zakelijk

Wij kunnen u van dienst zijn

De diensten van Wasserij Smeele zijn veelzijdig. Wij zetten ons graag in om al onze klanten, bedrijven, organisaties én particulieren, te laten profiteren van een professionele A tot Z service. 

Diensten van Wasserij Smeele

Op de eerste plaats bieden wij uiteraard de beste dienstverlening aan bedrijven, organisaties en instellingen. De kwaliteit van onze zakelijke diensten ligt altijd hoog, waarbij wij uiteraard juiste afspraken maken om alles naar wens te laten verlopen. Daarnaast bieden wij onze services ook aan particulieren aan, waarbij wij ons uiteraard ook inzetten om de beste kwaliteit te garanderen. Wij zijn lid van de FTN, ofwel de Federatie Textiel Beheer, waarin de aloude Nederlandse Vereniging van Wasserijen is opgegaan. Daarnaast zijn wij lid van de Consumentenbond. Alle professen die bij Wasserij Smeele worden uitgevoerd staan onder controle van Ecolab. Dit betekent onder meer dat er tweemaal per jaar een bacteriologisch onderzoek wordt uitgevoerd door deskundigen.

Wassen - Wasserij Smeele

Wasserij 

Wasserij Smeele heeft zich op de eerste plaats gespecialiseerd in de professionele verzorging van persoonsgebonden wasgoed voor diverse instellingen, waaronder verzorgingstehuizen en bejaardencentra, en voor particulieren. Daarnaast bieden wij de juiste wasserij diensten aan overige branches. Hierbij kunt u denken aan het wassen van linnengoed vanuit de horeca of het wassen van diverse soorten bedrijfskleding. Alles wat professioneel en vakkundig gewassen dient te worden, is bij ons op de juiste plek.

Wasgoed ophaalservice

Wij zijn gevestigd in Maassluis en houden een werkgebied aan van ongeveer 25 kilometer om deze vestigingsplaats. Binnen dit verzorgingsgebied bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaalservice. In dit geval komt één van onze vriendelijke chauffeurs het wasgoed ophalen op een vooraf afgesproken moment. Bij uitzondering maken wij langere ritten voor het ophalen van wasgoed. Hierbij kan worden gedacht aan ritten naar Dordrecht of het eiland Voorne Putten.

Wilt u uw was zelf bij ons komen brengen? Dit is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u op werkdagen bij ons terecht tussen 07.30 en 17.30 uur. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om het wasgoed nadien weer zelf op te halen. Speciaal voor particulieren hebben wij een lakenpakket service ingericht. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wasgoed vervoeren - Wasserij Smeele
Schone handdoeken - Wasserij Smeele

Stomerij

In bepaalde gevallen zijn de diensten van Wasserij Smeele niet afdoende, zoals wanneer u een stomerij nodig heeft. Wij vinden het belangrijk om onze klanten toch een zeer complete dienstverlening te kunnen bieden. Daarom hebben wij een uitstekende partner gevonden in Stomerij Medoclean, een van de meest innovatieve stomerijen die er is en een professional die evenveel waarde aan service en kwaliteit hecht als wij. Deze samenwerking maakt het mogelijk om het aan ons toevertrouwde stoomgoed binnen drie werkdagen weer fris en netjes in huis te hebben, uiteraard tegen een vriendelijk tarief. Gaat het om een spoedgeval? Dan hebben wij hiervoor speciale afspraken binnen het samenwerkingsverband gemaakt. Wij hebben extra samenwerkingen met partijen die zich hebben gespecialiseerd in de reiniging van leder en suède. Het is wel belangrijk om te weten dat de behandeling van deze materialen beduidend meer tijd in beslag neemt.

Tips, advies en informatie

Wasserij Smeele is u altijd graag van dienst. Krijgt u moeilijke vlekken niet uit een bepaald materiaal, of durft u het eenvoudigweg zelf niet aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u een deskundig advies en kunnen het betreffende product voorzien van een speciale behandeling. Helaas kunnen wij niet altijd een oplossing garanderen, maar wij zetten ons hier wel altijd optimaal voor in. Voor meer informatie of advies over de diensten van Wasserij Smeele kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Was gesorteerd - Wasserij Smeele

"Al jarenlang doet Wasserij Smeele onze bedrijfskleding. We zijn erg tevreden en blij met de persoonlijke benadering"

– Hotel de Overvecht

Ook schone kleding?